Even voorstellen

Mijn naam is Anneke Maijer, ben getrouwd en moeder van drie (inmiddels volwassen) kinderen en drie kleinkinderen.
Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en te helpen. Dat is echt mijn ding geworden.
Mijn hobbies zijn internetten, mijn (klein) kinderen, verre reizen en culturen van andere landen, en lezen. Mijn favoriete schrijfster is Virginia  Andrews.

De landen waar ik onder andere geweest ben zijn: Italie, Griekenland, Egypte, Spanje, Belgie en de mooie plekjes in Nederland. Verder hebben we als huisdier een Groenendaeler.

ReikiIn Reiki heb ik een manier gevonden mijn eigen talenten verder te ontwikkelen en ten goede te laten komen aan mezelf en anderen.
Reiki is een natuurgeneeswijze waarbij ik zelf als intermediair kan optreden en gebruikmakend van universele energie mensen kan helpen in hun spirituele ontwikkeling en verbetering van hun algemeen welbevinden.

Hoe ik met Reiki in aanraking kwam
Iedereen heeft wel eens een periode in zijn of haar leven dat alles tegenzit en de dagen zich kenmerken door gebrek aan energie en inspiratie.
In zo een periode heb ik mijn Reiki master Marleen Schollaart ontmoet. Zij heeft mij ingewijd in alle graden van het Usui systeem en mij geleerd hoe ik de opgedane kennis kon gebruiken om weer tot mezelf te komen en innerlijke rust te vinden.
Ik heb veel geleerd van Marleen en ben haar nog steeds dankbaar voor de aandacht waarmee zij mij heeft begeleid en ondersteund.

Paranormale ervaringen
Er wordt gesteld dat iedereen geboren wordt met een open geest voor paranormale ervaringen en zelfs paranormale talenten. Helaas verdwijnen deze talenten rond het 7e levensjaar en blijven daarna sluimeren, ongebruikt.
Eén van de krachten van Reiki is dat deze sluimerende talenten weer naar de oppervlakte komen, en deze daadwerkelijk weer te gebruiken zijn. Hoewel dit niet voor iedereen opgaat blijft het een opmerkelijk fenomeen.
Overigens staat Reiki geheel los van andere paranormale zaken, maar als je paranormale aanleg hebt zal Reiki dit alleen maar versterken.

De paranormale ervaringen die ik heb mogen meemaken verschillen in hun verschijningsvorm. Zo heb ik soms contact met overledenen die mij dierbaar zijn.
Dat kan op heel subtiele wijze. Bijvoorbeeld het op onverklaarbare manier waarnemen van geuren die kenmerkend zijn voor personen die ik gekend heb en die dicht bij mij staan. Denk hierbij aan een parfum, aftershave of iets anders dat uniek was voor de persoon in kwestie. Of sterk het gevoel hebben dat iemand bij mij in de buurt is en mij observeert (dat gevoel kent u waarschijnlijk ook wel en heeft u wellicht zonder er bij na te denken terzijde geschoven. Jammer want dit is vaak een daadwerkelijk contact).

Soms zijn de gevoelens heel sterk en worden onderstreept door fysieke gebeurtenissen als het uit en weer inschakelen van verlichting of het op onverklaarbare wijze zoekraken van dingen die altijd op dezelfde plek liggen. Ook het aanbrengen van veranderingen in mijn omgeving is mij al meerdere keren overkomen.

Iets om bang voor te zijn ? Ik denk van niet. Alle gebeurtenissen die mij zijn overkomen waren in geen enkel opzicht bedreigend of angstaanjagend.

Niets om bang voor te zijn dus, ik voel me er sterker en rijker van geest door.

Wel wil ik aantekenen dat het deelnemen aan spirituele activiteiten wel tot negatieve ervaringen kan leiden als deze niet door kundige en betrouwbare mensen worden geleid. Paranormaal
Waak voor mensen die u gouden bergen beloven (en er gouden bergen voor terugvragen). De spirituele wereld is een wereld waar vertrouwen en geloof een belangrijke rol speelt. Helaas is dit vertrouwen maar al te vaak geschonden door charlatans en andere lieden die (liefst voor veel geld) wel even een gesprek met overleden dierbaren aangaan.
Zo werkt het niet. Spiritualiteit zit in de geest, in het lichaam en in de ziel. Wie hiermee op een open en eerlijke manier omgaat doet zichzelf en zijn/haar omgeving goed.

Kortom, spiritualiteit is geen spelletje. Mits goed beleden is het een verrijking van je leven.

<<  Februari 2019  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1  2  3
  4  6  710
111314151617
1819202124
252728