Reiki cursus
Mikao Usui verzorgt Reiki cursussen. De cursussen zijn opgesplitst naar de verschillende graden binnen de Usui methode :

Reiki 1
U leert de vijf principes van Reiki. Ook wordt u vertrouwd gemaakt met de basis handposities voor (zelf) behandeling. De cursus wordt afgesloten met een inwijding in de eerste graad van het Usui systeem. Na het behalen van Reiki 1 bent u in staat uzelf en anderen te behandelen.

De prijs voor deelname aan deze cursus is € 110,00 inclusief inwijding, lesmateriaal, certificaat, koffie, thee en een lunch op zaterdag.

Reiki 2
In deze cursus wordt u onder meer vertrouwd gemaakt met de drie symbolen Cho-ku-rei, Sei-he-ki en Hon-sha-ze-sho-nen en hun betekenis en toepassing. De cursus wordt afgesloten met een inwijding in de tweede graad van het Usui systeem. Na deze cursus bent u in staat Reiki op afstand te geven.

De prijs voor deelname aan deze cursus is € 85,00 inclusief inwijding, lesmateriaal, certificaat, koffie en thee.

Reiki 3A
Tijdens deze cursus wordt u vertrouwd gemaakt met de 7 chakra's en hun eigenschappen en toepassingen. Verder wordt ingegaan op het Boeddhisme, Reiki 3 symbolen en de cultus van Horus. De cursus wordt afgesloten met een inwijding in de derde graad van het Usui systeem. Na deze cursus bent u voorbereid voor het behalen van de "master graad", Reiki 3B.

De prijs voor deelname aan deze cursus is € 200,00 inclusief inwijding, lesmateriaal, certificaat, koffie en thee.

Reiki 3B
Tijdens deze cursus wordt u geleerd hoe zelf Reiki cursussen te geven, hoe de inwijdingen uit te voeren, hoe te visualiseren en meditaties te leiden. De cursus wordt afgesloten met een inwijding in de master graad van het Usui systeem. Na deze cursus bent u Reiki master.

De prijs voor deelname aan deze cursus is € 150,00 inclusief inwijding, lesmateriaal, certificaat, koffie en thee.

Na het voltooien van elk van de genoemde graden ontvangt u een certificaat waarmee u kunt aantonen hoe ver u bent met Reiki indien u vervolgcursussen wilt volgen, al dan niet in onze praktijk.

Cursusdata
Zie voor de datums waarop de cursussen worden gegeven onze activiteitenagenda in het menu rechts. 

<<  December 2018  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
       2
  3  5  6  7  8  9
1011121316
17181920212223
24252627282930
31